Klima, energi og ressourcer

Samarbejdsforum for NATUR OG MILJØ konferencen

Udvalg

Landsdækkende

I dette netværk samarbejdes der om planlægning og udførelse af konferencen NATUR & MILJØ, som hvert opstår i tæt samarbejde mellem KTC og EnviNa. I netværket kan man finde opgavebeskrivelser, tidsplaner mm. og ikke mindst, er det forum for videndeling mellem de involverede parter som f.eks.

Artikel

  Teknik & Miljø - Juli/August 2022 LÆS ONLINE

22. august 2022 - 7:40

Dette kræver at: 1. du er logget på med din brugerprofil på ktc.dk og 2. at du har tegnet et abonnement på Teknik & Miljø ONLINE (gå til "abonnementer" på din brugerprofil)

22. august 2022 - 8:30

Matchmaking mellem kommuner og yngre arkitekter

Vækstlaget i dansk arkitektur sprudler af energi og nye idéer og løsninger, men de nystartede tegnestuer har ikke en chance for at vise deres værd, nå

Forfatter: Emilie Koefoed

Månedens leder

Databaseret grøn planlægning - en vej til mere værdi for indsatsen

22. august 2022 - 7:00

Anlæg og drift af vores grønne områder vejer tungt på de kommunale budgetter, og tilstanden af vores bynatur er genstand for stor opmærksomhed hos borgerne. Den interesse er kun blevet styrket i tidens klimadebat og den medfølgende øgede forståelse for, at vores lokale natur og biodiversitet er et fælles ansvar.
Artikel

Fra plan til handling - en storskalaøvelse i "to fluer med ét smæk"

3. juni 2022 - 12:30

Landets kommuner er godt i gang med at arbejde med DK2020 planer, og inden længe er vi alle i mål med planarbejdet. Det er derfor nu, at planerne skal føres ud i livet til gavn for vores fælles klima. Det er også nu, vi skal tænke smart.