Planlægning

Netværk for grøn omstilling i landsbyer

Sagsbehandlernetværk

Alle med interesse for grøn omstilling. Det kan være indenfor områder som CO2-reduktioner, vejafdeling, sagsbehandler på varme, grundsalg, klimatilpasning, fysisk planlægning, politisk, og ledelsesmæssigt.

Landsdækkende

Ønsket med dette digitale netværk er at dele ud af de erfaringer, vi allerede har skabt omkring grøn omstilling - og ikke mindst at høre fra alle jer derude, der også har gang i fede projekter, som vi kan dele viden om. Vi mener, at vi har travlt.

Artikel

  Teknik & Miljø - Februar 2021 LÆS ONLINE

8. februar 2021 - 13:35

Dette kræver at: 1. du er logget på med din brugerprofil på ktc.dk og 2. at du har tegnet et abonnement på Teknik & Miljø ONLINE (gå til "abonnementer" på din brugerprofil)
Artikel

Demografiændringer skaber udvikling

8. februar 2021 - 10:00

Grundlaget for udviklingen af en kommune findes ofte på planområdet og inden for de øvrige tekniske fagområder. Det ved vi jo godt, og vi ved naturligvis også, at andre fagområder også skaber masser af udvikling.

Månedens leder

Demografiændringer skaber udvikling

8. februar 2021 - 10:00

Grundlaget for udviklingen af en kommune findes ofte på planområdet og inden for de øvrige tekniske fagområder. Det ved vi jo godt, og vi ved naturligvis også, at andre fagområder også skaber masser af udvikling. Derfor samarbejder vi naturligvis på tværs af fagområder i kommunerne om strategiske dagsordener.
Artikel

Det skal være let at være elbilist i Aarhus!

8. februar 2021 - 9:30

Aarhus Kommune har sat et ambitiøst mål om at være CO2-neutral i 2030. Derfor har vi netop haft Klimastrategi 2030 og Klimaplan 2021-2024 i offentlig høring.
Arrangement

Opslag i KTCs kalender

Online Regnvandskonsulent

3. marts 2021 - 9:00

Tilmeldingsfrist: 22. februar 2021 - 0:00

Få den nyeste faglige viden og praktiske erfaring med at udføre regnvandsløsninger – både klassiske som faskiner og mere grønne som regnbede og...

Artikel

Tre hurtige til faggruppeformanden

19. januar 2021 - 13:05

Planfaggruppen er for tiden meget optaget af at sætte fokus på faglige debatter om både lokalplanen som redskab, god arkitektur, og om hvordan planområdet spiller ind i klimadagsordenen.
Artikel

ARKENWALK - En Hein på vej´n i Ishøj

15. december 2020 - 8:00

Års planlægningsarbejde er afsluttet, og til næste sommer får Ishøj en ny kunststi fra Ishøj Station til kunstmuseet ARKEN. Målet er at binde Ishøj bedre sammen som by og give borgere og museumsgæster en oplevelse ud over det sædvanlige.
Artikel

Udvikling af landområder: Se bort fra klassiske vækstmål og fokuser på bred samfinansiering

15. oktober 2020 - 13:39

Landområders fremgang er til gavn for hele landet, men omdannelse af landområder kan være en vanskelig proces. Hvilke faktorer skal man egentlig være opmærksom på, hvis man vil omdanne et landdistrikt?
Artikel

  Teknik & Miljø - August 2020 LÆS ONLINE

27. august 2020 - 13:52

Dette kræver at: 1. du er logget på med din brugerprofil på ktc.dk og 2. at du har tegnet et abonnement på Teknik & Miljø ONLINE (gå til "abonnementer" på din brugerprofil)


Sådan kan kommunerne styrke turismen

11. august 2020 - 12:57

Fire frontfigurer fra KTC fortæller, hvordan deres vidt forskellige kommuner arbejder med turisme, og giver bud på, hvordan de tekniske forvaltninger på landets rådhuse kan bidrage til at styrke og fremme turismen, som fylder mere og mere for dansk økonomi. I 2018 omsatte udenlandske og danske turister for 132,5 mia. kr.

Månedens leder