KTC Faggrupper

Artikel

KTC Nyhedsbrev - maj 2022

3. maj 2022 - 8:00

Kender du en potentiel ny formand for Faggruppen Miljø og Grundvand? Og har du husket at sende dine medarbejdere på KTC Faggruppekonferencen? Du kan også ruste dine medarbejdere til klimaarbejdet via deltagelse i Natur & Miljø-konferencen d.
Nyhed

KTC søger medlem af Faggruppen for Forsyning, Energi og Ressourcer

4. april 2022 - 13:26

Nyhed

Du har nu mulighed for at få – eller give en medarbejder – en enestående mulighed for at sikre interessevaretagelse på forsyning-, energi- og ressourceområdet via deltagelse i faggruppearbejdet i KTC-regi.

Nyhed

Ny KTC Faggruppeformand for Forsyning, Energi og Ressourcer

16. februar 2022 - 15:39

Nyt om navne

Faggruppen for Forsyning, Energi og Ressourcer har i 2021 haft et år med forvandling og tilpasning, efter Klima blev hevet ud og gjort til en selvstændig gruppe.

Nyhed

Ny faggruppeformand for Veje, Trafik og Trafiksikkerhed

27. januar 2022 - 20:34

Nyt om navne

KTC Faggruppen for Veje, Trafik og Trafiksikkerhed har fået ny formand. Det drejer sig om Flemming Frøsig Christensen, Vej- og Trafikchef i Silkeborg Kommune, som er velbevandret i faggruppens kerneopgaver og bringer gode ambitioner med sig.

Nyhed

Ny faggruppeformand for Natur og Overfladevand

31. august 2021 - 9:41

Nyt om navne

Den 1. september 2021 sætter Jeanette Christensen Back, konstitueret centerchef i Egedal Kommune, sig i KTC-stolen som formand for Faggruppen for Natur og Overfladevand.

Artikel

KTC Nyhedsbrev - juni

1. juni 2021 - 8:00

Læs om KTC's nye projekt om fysisk planlægning og klimamål, og se kommissoriet for Faggruppen for Klima. Få 33 % på jobannoncering, og hils også på nyt medlem i KTC Bestyrelsen, i Faggruppen for Klima og i Faggruppen for Planlægning.