KTC Portalen

Få styr på dine KTC notifikationer!

19. november 2018 - 12:53

Supporten på ktc.dk har fået meldinger om manglende notifikationer fra ktc.dk. Dette er naturligvis en nøglefunktionalitet på ktc.dk, som bare SKAL virke! Derfor har vi undersøgt en lang række eksempler.

Opfordring til KTCs medlemmer

2. september 2016 - 14:12

KTC.dk er det oplagte samlingssted, når foreningens medlemmer, kredse, kredsbestyrelser og faggrupper skal netværke og sikre sammenhængskraften i foreningen.

Gratis præsentationer og workshops

5. august 2016 - 11:23

KTC Sekretariatet tilbyder hjælp til at komme godt i gang med at anvende ktc.dk. Det er helt gratis og tager ikke ret lang tid… Kontakt KTC Sekretariatet, for at lave en aftale om en præsentation eller workshop til næste ERFA- eller faggruppemøde.

KTC.dk vinder branchepris

21. maj 2016 - 20:02

ktc.dk har fredag d. 21. maj, modtaget bronze for "bedste integration" i den årlige prisuddeling i DrupalPro - leverandørforeningen for Drupal i Danmark.

Velkommen til det nye ktc.dk

9. oktober 2015 - 11:24

I dag åbner KTC for besøgende på det helt nye ktc.dk. Dette betyder ikke alene et nyt responsivt design, så hjemmesiden ser godt ud på smartphones, men også en total omlægning af alle KTCs administrationssystemer.

Nok at tage fat på for KTC

23. september 2013 - 0:00

KTC har medlemmer fra alle landets kommuner. Vi har derfor styrke til at gå i dialog med styrelser, politikere og erhvervsorganisationer.

Fejlrapportering - KTC netværk

Landsdækkende

Dette netværk kan bruges til at indberette observationer/fejl på KTC Netværk. Hvis du har observeret fejl, kan du oprette en ny diskussion her i netværket - og meget gerne supplere med disse informationer:

ERFA for netværkadministratorer

Sagsbehandlernetværk

Alle der har rollen som "netværksadministrator" i et digitalt netværk på ktc.dk

Landsdækkende

Beskrivelse

I dette netværk, kan alle der er administrator på et KTC Netværk, udveksle erfaringer og viden med andre der har samme rolle. Alle der er administrator i et KTC Netværk opfordres til at deltage...