KTC Portalen

Artikel

Få styr på møder og temadage - på ktc.dk

20. december 2019 - 8:35

KTC sekretariatet påbegynder en lille artikelserie, med tips, tricks og gode råd til, hvordan foreningens kredse, faggrupper og andre netværk, nemmere kan forvalte medlemmer, via de indbyggede funktioner på ktc.dk.
Artikel

KTC opdaterer layoutet på ktc.dk

14. november 2019 - 10:41

Vi er i dag gået i luften med et tilpasset grafisk udseende på foreningens internetportal. Desuden har vi opdateret tekstindholdet på en række sider, under "KTC" (som du finder i den helt nye topmenu).
Artikel

Få styr på dine KTC notifikationer!

19. november 2018 - 12:53

Supporten på ktc.dk har fået meldinger om manglende notifikationer fra ktc.dk. Dette er naturligvis en nøglefunktionalitet på ktc.dk, som bare SKAL virke! Derfor har vi undersøgt en lang række eksempler.
Artikel

Opfordring til KTCs medlemmer

2. september 2016 - 14:12

KTC.dk er det oplagte samlingssted, når foreningens medlemmer, kredse, kredsbestyrelser og faggrupper skal netværke og sikre sammenhængskraften i foreningen.
Artikel

Gratis præsentationer og workshops

5. august 2016 - 11:23

KTC Sekretariatet tilbyder hjælp til at komme godt i gang med at anvende ktc.dk. Det er helt gratis og tager ikke ret lang tid… Kontakt KTC Sekretariatet, for at lave en aftale om en præsentation eller workshop til næste ERFA- eller faggruppemøde.
Artikel

KTC.dk vinder branchepris

21. maj 2016 - 20:02

ktc.dk har fredag d. 21. maj, modtaget bronze for "bedste integration" i den årlige prisuddeling i DrupalPro - leverandørforeningen for Drupal i Danmark.
Artikel

Velkommen til det nye ktc.dk

9. oktober 2015 - 11:24

I dag åbner KTC for besøgende på det helt nye ktc.dk. Dette betyder ikke alene et nyt responsivt design, så hjemmesiden ser godt ud på smartphones, men også en total omlægning af alle KTCs administrationssystemer.
Artikel

Nok at tage fat på for KTC

23. september 2013 - 0:00

KTC har medlemmer fra alle landets kommuner. Vi har derfor styrke til at gå i dialog med styrelser, politikere og erhvervsorganisationer.