KTC Debatoplæg

Nyhed

KTC: Danske Vandløb vil give kommunale embedsmænd mundkurv på

6. januar 2016 - 8:31

Nyhed

Altinget, 6. januar 2016. DEBAT: Selvfølgelig skal kommunale embedsmænd byde ind med faglige vurderinger af lovgivningen, så politikerne kan prioritere på et oplyst grundlag, skriver sekretariatsleder i Kommunalteknisk Chefforening, Ane Marie Clausen. Det er nærmest deres pligt, mener hun.

Artikel

KTC anbefaler hurtig revision af kystloven

16. november 2015 - 10:53

250 teknik- og miljø eksperter fra kommuner, stat, vandselskaber og private rådgivningsvirksomheder var samlet til KTCs årsmøde på Comwell Køge strand.
Artikel

KTC vil samle branchen i 2014

22. juni 2015 - 13:16

KTC har i de sidste år været optaget af at styrke foreningens faglige indflydelse. Dette arbejde fortsætter. Der er som aldrig før brug for de faglige bidrag, KTC kan levere til det politiske arbejde.
Artikel

KTC: Vi skal ikke kæmpe mod naturen

6. maj 2015 - 8:30

Drop kontrol og modellering af vandløbene, og sæt nogle mål for en helhedsorienteret håndtering af vandet i stedet, foreslår KTC. KTC opfordrer derfor til, at der kigges fremad og tænkes i nye løsninger og muligheder fremfor, at man forsøger at fast
Artikel

Ny lovgivning må ikke belaste mere

11. december 2013 - 0:00

Opfølgningen af Natur- og landbrugskommissionens anbefalinger er nu sat på hold, men kommer til at indgå i den store revision af miljølovgivningen. Derfor er der stadig behov for at debattere kommissionens anbefalinger, mener KTC